Kokios bulvytės fri yra skaniausios?

Kiekvieno iš mūsų didžiausias tikslas, yra mėgautis skaniu maistu. Statistiškai žmonėms labiausiai patinka kebabai, traškus maistas, sultingas ir gardus keptas maistas, o skaniausios vienareikšmiškai yra traškios bulvytės fri.

Žmonės namie labai stengiasi atkartoti nuostabų traškių, sultingų bulvyčių skonį, kokiu mėgaujasi kebabinėje.

Traškių, sultingų bulvyčių fri paslaptys yra:

Tinkamas bulvių paruošimas. Jas reikėtų supjaustyti šiaudeliais. Kad jos būtų ypač traškios išorėje ir minkštos viduje, reikia iš jų pašalint krakmolą. Norint, tai padaryti, reikia jas mirkyti šaltame vandenyje, procesą kartoti bent kelis kartus. Tuomet nusausinti ir kepti.

Reikia suprasti, kad traškių bulvyčių fri skonis, labai priklauso nuo aliejaus. Jas reikėtų kepti dideliame kiekyje augalinio aliejaus. Tam geriausiai pritaikyta, gruzdintuvė. Tačiau, tinkama ir keptuvė, tačiau aliejaus reikia naudoti, labai daug.

Iškeptos bulvytės fri yra sumaišomos su pasirinktais prieskoniais, ir vuolia, galite mėgautis traškiomis, sultingomis bulvytėmis fri. Prieskoniai, yra labai unikalus dalykas, vieni jas gardina tiesiog druska ir pipirais. Kiti rozmarinais, čiobreliais, ar bulvytėms skirtu prieskonių mišiniu.

Tauragėje ir Skaudvilėje esanti Kebabinė – Donerinė, naudoja išties magiškus prieskonius. Net ir padarius namuose visus žingsnius, traškioms ir sultingoms bulvytėms fri išgauti, neišeis atkartoti šioš kebabinės – donerinės bulvyčių fri skonio. Todėl, kviečiame namuose nesiversti per galvą, o užsukti pas mus Tauragėje ar Skaudvilėje ir pasimėgauti šiuo nuostabiai paslaptingu skoniu!

Ar jūs renkatės skaniausius kebabus?

Tikirausiai jums kyla klausimas, kaip išsirinkti skaniausius kebabus. Ar žinojai, kad skaniausi kebabai Lietuvoje yra Donerinėje Kebabinėje. Ir kaip juos išsirinkti bei kodėl pas mus skaniausi kebabai skaitykite toliau.

Mes kaip aukščiausios klasės šefai turime ilgametę patirtį kebabų gamyboje ir naudojame dar neatskleistas paslaptis. Pati geriausia paslaptis yra prieskoniai ir traškumas. Mes niekada neišduodame savo paslapties, bet leidžiama paskanauti tos paslapties jūsų skrandžiui.

Tai va, pirmas būdas koks turi būti tobulas kebabas tai yra traškumas. Kiti kriterijai ne tokie svarbūs, bet pačius traškiausius kebabus gaminame tik mes.

Antra paslaptis gurmaniški priekoniai iš šviežios daržovės. Visame tame mes įdedame slaptus igredientus, kad pajustumėte tikrajį skonį.

Skaniausius kebabus rinkitės tik pas mus ir mes mielai jums juos pagaminsime.

Kebabinė Donerinė,

Traškios bulvytės kiekvieno kliento skoniui. Tinka tiek prie traškios vištienos, tiek prie gardaus kebabo kąsnio. Jos yra Lietuviško skonio su išskirtiniais prieskoniais, nes tik čia gimsta bulvyčių skonis.

MUS RASITE:

TAURAGĖJE

J.TUMO-VAIŽGANTO 101

SUSISIEKITE:

+370 636 01611

Ačiū, kad renkatės mus, prašome palikti atsiliepimą apie mumis.

Paspauskite patiktuką ir rekomenduokite draugams išbandyti mūsų kebabus.